גמבה ממולאת בסגנון איטלקי • יוחנן למביאסי

    יוסי ברויער No Comments on גמבה ממולאת בסגנון איטלקי • יוחנן למביאסי
    13:42
    05.05.24
    רחל פסטג No Comments on רגע הניסיון של רחל בולטון במהלך חג הפסח

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השף יוחנן למביאסי התארח אצל יואב דילאון בתכנית עניין משפחתי ולימד את המאזינים מתכון למנה איטלקית טעימה במיוחד להכנה מהירה.

    נסו ותהנו.

     

    כשרות: פרווה | מס' מנות: 8 אנשים | זמן עבודה: 30 דק' | דרגת קושי: קל

     

    המצרכים:

     

    • 8 גמבות בצבעים שונים
    • 2 כוסות פירורי לחם
    • 1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
    • 1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
    • שליש כוס שמן זית
    • 3 כפות זיתים שחורים קצוצים
    • 3 כפות צנוברים או אגוזי מלך
    • 3 כפות חומץ
    • 2 כפות צימוקים
    • 1 כף של פטרוזיליה
    • כפית סוכר
    • מעט מלח

    אופן ההכנה:

    • לחתוך את הגמבות לחצי לאורך ולנקות מבפנים את כל הגרעינים.
    • לערבב את כל המצרכים ולהכניס לתוך חצי הגמבה הנקיה.
    • להניח בתבנית ולמרוח קצת שמן זית מלמעלה.
    • לאפות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך כ-15 דקות ולהוציא.
    • להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
    • ניתן להוסיף בצד הגמבה אורז או קינואה.

    לנוחיותכם, תוכלו גם להאזין למתכון כפי ששודר בתכנית.



    0 תגובות